Pages

Friday, July 23, 2010

Play classic Nintendo games online

Missed that old classic Nintendo 8-bit games ? Well now you can relive that moment by playing it online at nintendo8.com. Most of the popular games such as Super Mario, Legend Of Zelda, 1942, Double Dragon, Bomberman and Battle Tank are available to play. Make sure your browser supports Java to play and here's the link.

click on image to enlarge



23 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

saya suka men cafe world..tolong...chrome saya tak leh nak bukak blog laaa....=(

teddyuna said...

u thu x gme ni,.. mystery cases file prime suspect? best au

Mr Noble said...

ciK LyndaWawa igUana,
kalu pakai ie atau firefox bleh, maknanya chrome tu dah kene spyware, sila scan pc anda.

teddyuna,
oo tak tau la. but thanx anyway :)

HEROICzero said...

hahahaha saya mau bomberman!

Mr Noble said...

haha! tebabo!!!

Amni said...

Sib bek tak suka men game... suka gitar je.. ahaha... kan best kalau de game pasal music... haa.. tapi kalau de game basketball, layan jugak... hehe...

syahira ariff said...

super mario bos!!
haha.rindunya nk main

Play Action Games said...

Thanks
Really it a great game to play.I enjoyed it to play with my family.

diyana said...

game lagi tapi tak minat lah main game

Mr Noble said...

Amni,
game pasal music tu ada, guitar hero & rock band, tp main gitar yg real lagi best kan :D

syahira ariff,
super mario.. old skool tu :p

Play Action Games,
your welcome :D

diyana,
i pon jarang main game actually :p

ciK LyndaWawa igUana said...

huhuhu.. ya meh dah kene spy ware? ok..ok..saya scan..

tu gambo kazen saya ar..hahahahhaha


amacam...ada sama??


Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

eik`S noName said...

super mario best...bomberman likes...huhu

Mr Noble said...

ciK LyndaWawa igUana,
boleh la, boleh jadik adik beradik :p

eik`S noName,
i like battle tank :)

y@n@ M!B said...

klu game on9 sy tahu men yg ada kt fb tu jek..pehtu sy reti men pet society je..huhuhu~ sbb pet sy comel =p

Amni said...

Betul! Main gitar real lagi seronok.. tapi tak bawak gitar pon mai sini.. T kalau dah balik Kuching banyak lak kena bawak.. so amirul cakap, gitar tu tak yah bawak...Hem...

wawa said...

bagi tips untuk cafe world laa....




semesti saya dan dia sudah jd kapel..
ahahahaha....





Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

Mr Noble said...

y@n@ M!B,
saya men game Hattrick je la ni :p

Amni,
oo tu la. bawak gitar nnti makan space lak.

wawa,
i dont play cafe world, if anyone here plays it please share some tips.
semesti saya dan dia sudah jd kapel.. <-- congratulations :)

ash_asrah said...

follow u dear..hits me back

Mr Noble said...

thank u. ok :)

ash_asrah said...

huhuhu tgk2 drama 8 bulan..and lyke it

Mr Noble said...

haha! tak tgk pon. tertido zzz

MaryamJamilah said...

hahah.. game lame2 wujud lagi kan. best kan game lame2? tak pening kepale nak maen.

Mr Noble said...

haha! betul tu. game lame2 ni simple, straight to the point :D

Related Posts with Thumbnails