Pages

Monday, July 19, 2010

Auto refresh web page for Firefox

ReloadEvery - This Firefox add-on will help you refresh web pages on a schedule. From every 5 seconds and can go on up to every 15 minutes or you can customize your own time. You can also enable it to every tab or single tab.
 
This is very useful for sites like twitter, news sites and other pages which display frequently changing information. Works with Firefox 1.5 - 3.6.* and check it out here.





14 comments:

sweethOneY said...

good sharing info. tp untuk yang line connection mcm hampeh neh.. susah sket lah. kang elok2 page dh stabil, pegi refresh. trus dc. hihih

Liliyuli said...

oh! nanti nak try lah =)

Mr Noble said...

sweethOneY,
i always use it at livescore.com (masa world cup 2010) sebab site tu suppose to automatic refresh, tapi kadang2 tak refresh pon, so in this situation it helps a lot.

Liliyuli,
go and try it :)

ciK LyndaWawa igUana said...

yeay..boleh saya cuba...=)

Mr Noble said...

selamat mencuba, nak tdo ni, zzz..

anastasyea said...

dah try lama =)

syahira ariff said...

oh!
sblm nie tak pernah perasan pun function dia kat situ

Anne M. said...

owh, yang neh tak rabun IT.

Mr Noble said...

anastasyea,
bagul la kalu camtu :)

syahira ariff,
me too, baru je tau pasal bende ni :p

Anne M.,
haha! orait :D

ciK LyndaWawa igUana said...

chrome ade tak?

Mr Noble said...

hmm, tak penah terai pulak la. tp ada jumpa ni try la

HonEyBuNNy said...

ok...i will try....thanks...;-)

Mr Noble said...

your welcome :D

HEROICzero said...

wor! sangat sesuai untuk livescore n twitter.

menarik neh...~

Related Posts with Thumbnails