Pages

Friday, September 3, 2010

How to hide your surf activity

Hide your surf activity with this cool add on by changing the name on the tab and changing the icon simultaneously. This add on works for Firefox 3.5 - 3.6.*

Other features include :
  • random rename of tabs with simple click.
  • automatically rename tabs for a certain URL or domain with the title you want




30 comments:

ainz said...

Ni mesti kes nk nyorok page ape yg kita bkk dari bos ni..hik3..mcm2..

teddyuna said...

wa ilmu baru..;)

Amni said...

ekekek.... bagus2! kot2 orang kementerian nak mari kan? boleh la sorok semua benda ni.. ekekek....

y@n@ M!B said...

cool!! takde la kantoi dgn bos nnt..muehehe~ =p

ciK LyndaWawa igUana said...

untuk apa hide oooow....
leh nyorok dari pakwe kalo guna laptop pakwe....

^pakwe?erm...yillek....

Yorke Kun said...

stylo2!..eh,icon kt tab bleh tukar x?..nk ltak icon sendiri..contoh ble org bkak fb profile ak, kuar icon gambar britney ke instead of icon fb..bleh?

Kuwe said...

Aku tegar google chrome. Tapi steady gak kalau boleh taruk.

AngahSayang2314 said...

thanks for info noble..

gadisBunga said...

salam singgah
very good info. thx for sharing. :)

nabilah_2908 said...

bagus juga ni...if boss lalu ke..dok jenguk kita buat apa..xde la kantoi..x wt keje...huhu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DOA QUNUT

Mr Noble said...

ainz,
yup. betul tu :D

teddyuna,
ilmu sorok2 :p

Amni,
haha! betul tu :D

y@n@ M!B,
jgn sampai bos cek betul2 sudah :p

ciK LyndaWawa igUana,
utk sorok drp bos/user2 lain :p

Yorke Kun,
nak add sendiri takleh. masa Add site dlm Setting, dia akan ikut icon yg ada pada site yg kita tgh open. cthnya ada kat gambar yg 1st :D

Kuwe,
aku tunggu firefox ni jadi beruk dulu baru tukar ke chrome. takpon tunggu chrome guna memori 20% drp apa yg firefox pakai baru aku akan bertukar ke chrome :p

AngahSayang2314,
ur welcome :D

gadisBunga,
ur welcome too :D

nabilah_2908,
haha! skali skala surf2 apa salahnya. tp kalau dah selalu, bile nak siap kejenya? :p

IntanBerlian said...

hehe. nice share.

Yorke Kun said...

oh eh..k2..tq for the info! =)

HEROICzero said...

hahaha yg ni penting utk gua~! =)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

best..thank i try

Mr Noble said...

IntanBerlian,
haha! have fun! :D

Yorke Kun,
your welcome :D

HEROICzero,
haha! selamat mencuba! :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,
yup. ur welcome :D

HonEyBuNNy said...

hehhehhe...bgs2...manfaat jugak untk ila...hahhah

Mr Noble said...

HonEyBuNNy,
haha! surf apa la tu :p

afams-chan said...

woahh...cool! selama ni just delete dari history jerk pastu set kat internet option tu...huhu

Mr Noble said...

afams-chan,
dont get me wrong, actually bende ni cuma tukar nama kat TAB je, so org tak tau la apa yg kita surf kat tab2 tu :D

eik`S noName said...

nak donload window 7 starter kat ne ea..??

Mr Noble said...

eik`S noName,
ntah, aku tak xpernah jumpa la. yg aku tau bende tu kalau beli netbook je br dpt :D

suichi said...

waaaa~~nice!

Yann Mazian said...

kalo guna google chrome, tak manjadik kan?

AngahSayang2314 said...

singgah sini cari info baru tapi tak ada

Mr Noble said...

Yann Mazian,
sorry, ni utk firefox sahaje :)

AngahSayang2314,
pon sorry jugak, makin dekat raya makin bz lak :)

teddyuna said...

mr noble.. ;) una nk format laptop .. nk masuk antivirus baru. kaspersky elok x?

Mr Noble said...

teddyuna,
pakai sama ada panda, avira atau escan. kaspersky complicated laa :p

Wawa~* said...

haha.. smart tips :P

best regards,
wawa~*
SecretWhisper.net

Mr Noble said...

Wawa~*,
thank u :D

Related Posts with Thumbnails