Pages

Monday, September 27, 2010

How to organize your blog walking

Easy! By using this software that was created by sepaku.net. After you have click on the link, the link will be moved automatically to the visited link list. Some of the features include:
  • Add blog to the list
  • Delete blog from the list
  • View the list of visited blog
  • Reset the visited blog list
Click here to find out more.


click to enlarge!



34 comments:

ainz said...

hoho..siap ade sw untuk blog walking..mmg blogger tegar,la..hehe...ain ade lebih kurang 20 list je blog yg ain follow..datang melawat pun bile ade update.. ;p

gadisBunga said...

wah, software for blogwalking? tak berat komputer nanti?

kak ina mail said...

info yang menarik dan best.

y@n@ M!B said...

i loike...baru la senang nk tau blog mana dh visit for the day kannn...hehe~ =)

makdara TERDIVA said...

hy mr noble..semoga tuan belog sihat2 hendaknya..

Liliyuli said...

alamak! kat opis ni link tu kena blok la...huhuhu..

nabilah_2908 said...

hmm...ok gak ni..

tp sy lebih suka menjengah blog2 dr blogger yg tinggalkan komen pada n3..

n bila ada masa terluang baru la masuk blog list.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SEANDAINYA

♥ shiMawar ♥ said...

wa..mantop aih..bagus ni.. :)

Solihin Zubir said...

wahh.. nice info!

teddyuna said...

wa.. kne kne reset eah mr noble?

Amni said...

KPM block! saya tak boleh buat. sangat kesian eh!

Tak pernah nampak lak orang popuan solat Jumaat kat Masjid Jamek tu. Dia tumapang solat zohor kot..

Mai sawak sebab ada kerja yerk? rumah saya dah dekat sangat ngan Masjid jamek.. dekat ngan Kolehj Abdillah. kalau perasan dekat bulatan sebelum ke Stadium tu, ada sekolah. kat area situ la.. hoho..

Azmiezas said...

pas ni boleh la try..

Mr Noble said...

ainz,
tu la, kalau xde masa, mmg tak bukak langsung blog :p

gadisBunga,
ringan sangat, macam bukak notepad je :p

kak ina mail,
yup :p

y@n@ M!B,
exactly! :D

makdara TERDIVA,
haha! sihat alhamdulillah :D
semoga akak sihat jugak :D

Liliyuli,
haha! tau pulak opis ko blok blog tu :p

nabilah_2908,
yup. kalau ada masa, macam2 bleh buat :p

♥ shiMawar ♥,
power aa org yg buat tu :D

Solihin Zubir,
thnx dude! :D

teddyuna,
bleh jugak kalau nak delete semua :p

Amni,
oo ni mesti sama kes dgn Liliyuli. kesian korang.

oo ye ker, masjid tu siap ada partition utk org pompuan semayang time smayang jumaat tu! power aaa!!

ha'a ada keje. cam perasan juga ada stadium. tp Amni kat Song kan skang :p

Azmiezas,
orai! :D

Dee said...

bestnya easynya blogwalking dee nti....nti dee nk install kt opislah..dh gi jenguk sana td..

mr noble..dee x terpikir nk snap video masa budak2 tu nyanyi..next time dee amik video eh..sessi karaoke akan ada lagi nanti..hehehe...

Amy Syaquena said...

kalau masukan software nie x berat ke bro...

Mr Noble said...

Dee,
haha! orait2 :D

Amy Syaquena,
jgn risau, tak berat punya :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku makin suka kat blog nih...aku jenis malas mencari cari lak

Mr Noble said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,
haha! thanx :p

AngahSayang2314 said...

kwang..kwang..kwang...

Mr Noble said...

AngahSayang2314,
haha! apsal eh?

teddyuna said...

thumbs up mr noble..;) information yg bernas

Mr Noble said...

teddyuna,
every thumbs in the world up! for the creator of this awesome software :D

Amni said...

Yer, skang kat Song. Kat sini sementara je. Rumah kat Kuching...

Jap, biar betul partition untuk solat Jumaat? Partition tu memang dah sedia ada la encik... hehe

AngahSayang2314 said...

singgah dan singgah

Mr Noble said...

Amni,
haha! kalau kat tpt lain, time smayang jumaat di simpan partition tu :p

AngahSayang2314,
singgah selalu :D

gadisBunga said...

dah try. mmg rengan. pstt...xdet entry baru ke?
ihihihi

teddyuna said...

@ mr noble.. una x thu gune la software ni hehe..
mr noble..RT
hik9,.iphone 4? hehe una suke amoled sebb dia punye design yg sgt2 cute.. hehe

HonEyBuNNy said...

salam...mahu cuba jugak...tq~~~

Mr Noble said...

teddyuna,
takpe2, owner software ni tgh buat version 2.0. harap2 pasni makin simple la nak pakai. in the mean time blogwalking je secara manual :)

ooo design cute eh? padan la :D

HonEyBuNNy,
silakan :D

HiGHNeSS FiQ said...

menarik, dh tengok, tp still xfaham~

btw, cmna bt bila clik, it will open i a new tab??

Mr Noble said...

HiGHNeSS FiQ,
software ni cuma kumpulkan senarai blog utk kita visit, pastu bile blog tu kita dah visit nnti dia akan masuk ke senarai yg dah visit.

kalau mozilla firefox is ur default web browser, dia akan always open in new tab :)

Anonymous said...

When some one seагсhes for his essеntial thing,
thus he/she wаnts to be availаble that in
detail, thus thаt thіng is maintained over here.



my site; crear facebook gratis

Anonymous said...

Hi therе arе using Worԁрrеѕs for
your blοg platfoгm? I'm new to the blog world but I'm tгуing to get started and create my own.
Do you neeԁ any codіng expеrtisе to
mаke yοuг оωn blοg?
Anу hеlp ωould bе greаtlу аpрrecіated!


Fеel free to visіt my ρage crear facebook gratis

Anonymous said...

Hey very inteгeѕting blog!

Visit my weblog: crear facebook gratis

Related Posts with Thumbnails