Pages

Thursday, October 7, 2010

How to turn off Gmail conversation view

Finally the conversation view in Gmail can be turn off. Here are the steps :

1. After login to Gmail, on the top right click on Settings.




2. On Conversation View, choose Conversation view off.

click to enlarge!



3. Click Save Changes at the bottom to save your new setting.


26 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

saya tak guna gmail..=)

HEROICzero said...

ah? untuk ape pon neh?

ainz said...

xtaula kenapa gmail kat pc buat hal 2,3 mggu ni..gmail down,ke?tp kat hp bleh pulak..hurmm..konfius..

lea said...

ni utk apa?

Mr. Amni said...

Good info. kalu menganngu boleh off je.. kenapa ain de prob? pc aku okey je..

kak ina mail said...

okey, info yang menarik lagi.dah lama tak update?busy ke?

nabilah_2908 said...

antara yahoo & gmail..mana lagi best..?

setakat ni..sy masih lagi guna yahoo.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAMSENG JALANAN

Mr Noble said...

ciK LyndaWawa igUana,
and i thought u need gmail to use blogger :p

HEROICzero,
set kan supaya emel dgn topik yg sama tidak digrupkan sekali utk gmail :D

ainz,
pc problem kot. i tried at many pc, ok je :)

lea,
set kan supaya emel dgn topik yg sama tidak digrupkan sekali utk gmail :D

Mr. Amni,
thanx
tgk, amni bukak ok je :D

kak ina mail,
ha'a. sorry la kak, tgh bz sgt ni :D

nabilah_2908,
saya pakai dua2 sebab dua2 best :D

Al-hadiqah Butik said...
This comment has been removed by the author.
ainz said...

mmg pc ain ni ade problem,kot..hurm..pc kat umah,kan..byk tangan yang pkai..xtaula ape problem dia..tapi skrg ni dah ok..bleh smbung buat keje balik..hee..

makdara TERdiva said...

MDT jrg bukak gmail.. :)
lebih suka yahoo mail.. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

makin bagus gmail ne

Amni said...

Cik Abang saya lepak sini? Lalala... saya pon tak de masalah nak bukak gmail.. hehe

Amy Syaquena said...

salam..datang melawat mr.noble sambil nak minta bantuan..amy nak tanya macam mane erk nak buat macam kotak2 kecik tue erk yang mr.noble letak tue

Amy Syaquena said...

'you might also like' plsss help my...

AngahSayang2314 said...

angah lebih suko guno yahoo hehehe

Mr Noble said...

ainz,
oo nak kene scan virus & spyware la tu :D

makdara TERdiva,
saya dah lama tak bukak yahoo mail :p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,
yup. dah lama org ramai mintak offkan conversation view tu, skang ni baru dia bagi :p

Amni,
haha! bagus la tu :D

Amy Syaquena,
senang je tu, klik je kat LinkWithin nnti dia bgtau kat mana nak letak kod :D

AngahSayang2314,
ok, saya pon pakai jugak yahoo :D

Amy Syaquena said...

salam...

mekaseh di atas bantuan,dah boleh dah...

Kuwe said...

aku pakai email universiti ja.
nampak terpelajar sikit.
siap ada dua.


kehkeh.

Mr Noble said...

Kuwe,
ada 2? mesti rajin belajar ni :D

teddyuna said...

gmail kan kalau bukan kat mozilla an x leyh.. lagi2 kalau nk bukak blog,. mesti x kuar .. geram gile

Mr Noble said...

teddyuna,
kene scan pc cam kat entry ni "How to scan and clean virus and spyware at the same time". kalau tak leh jugak sila install semula browser tu :)

Burger Hunting Mission said...

nice.gmail da bez :)

Mr Noble said...

Burger Hunting Mission,
yup. macam2 ada kat gmail ni :D

ken said...

i prefer conversation view :)

Mr Noble said...

ken,
thats why people like gmail :)

Related Posts with Thumbnails