Pages

Sunday, October 3, 2010

Watch live football score in real time

Don't have TV or don't have fast Internet access to watch football game? Well now you can watch the scores right on your web browser with LiveScore.com. Many of the popular leagues or games available here, from all over the continent. The site is automatically refresh so you get the latest update fast. Here is the link.


click to enlarge!



20 comments:

Solihin Zubir said...

live tv xde ke? huhu..

teddyuna said...

wa mcm2 boleyh eah? XD

Liliyuli said...

tak minat sgt bola..kuikuikui

Amni said...

saya kurang sikit kalau football... kalau basketball, tak payah bagitau, saya bley carik sendiri sebab minat punya apsal.. hehe...

bukan pengaruh korea.. tapi sebab dengar malaysia buat collaboration dengan korea dalam industri muzik.. hehe.. tapi mirul cakap nak pegi jepon.. hoho...

::FAIZ FARISH:: said...

tq 4 d info

AngahSayang2314 said...

hehehe kalau bab bola nie angah kurang gemar la... apa2 pun thanks la kongsi infooo

daisy said...

thanks info

AngahSayang2314 said...

penant angah datang sini nak baca n3 baru tak ado

syahira ariff said...

epl mesti ada kan
liga malaysia mesti tapde.hehe
=p

mr noble.
jwb ptanyaan kat sini eh
internet kat mesir nie laju n smooth!

HonEyBuNNy said...

untk peminat2 bola neh...hehhe..kanda ila pn minat...ngeh3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

best ko...tak dapat carik makan sms

ainz said...

penah layan bola sekali je..time uefa 2008..lepas tu dah malas da..hehehe...

ainz said...

silap..euro..bukan uefa..hohoho...

Mr Noble said...

Solihin Zubir,
internet slow sgt aa, takleh tgk yg live punya, astro lak takde canel bola :p

teddyuna,
of course! :D

Liliyuli,
haha! tgk org yg main bola je la :p

Amni,
oic, ok la tu bola dia pon bulat juga :p

collaboration apa tu? tak tau pon?

::FAIZ FARISH::,
ur welcome :D

AngahSayang2314,
ur welcome. takpe bleh sampaikan kepada mereka yg gemar :D

daisy,
ur welcome :D

AngahSayang2314,
sgt bz aa skang ni, nak bukak pc pon tak sempat. thanx anyway for coming :D

syahira ariff,
tu la pasal, singapore ada, tp malaysia takde, maybe sebab standard kita kurang kot.

wah, ok la tu, bleh skype dgn org kampung ari2 :D

HonEyBuNNy,
susah btol nak jumpa org pompuan yg minat bola :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,
err.. aku tak paham ayat tu :D

ainz,
uefa euro 2008, sama je tu :D

Amni said...

Hari tu dengar kat berita kat TV.. yang penting pasal muzik.. sorang musician dari sawak ni salu je skang ni g korea untuk uruskan semua tu.. mungkin nak promote muzik malaysia kat korea kot.. hoho

Mr Noble said...

Amni,
oo camtu. bagus betul usaha musician tu :D

Kuwe said...

nice bebeh.

Mr Noble said...

Kuwe,
thanx :D

ken said...

yeap.. i always check that :)

Mr Noble said...

ken,
good for you :D

Related Posts with Thumbnails