Pages

Tuesday, August 24, 2010

Check Username Availability Across Popular Sites

This site will help you check your username or your desired username at various social networking sites such as blogger, multiply, digg, youtube and flickr. You can check the username across 152 sites that they offer all at once or just 72 of the most popular. Just type the username and click 'chk', if the username is taken it will show "Taken". Here is the link.

 click to enlarge!



15 comments:

y@n@ M!B said...

lebih senang guna 1 nickname je utk sume web..hehe~ ^_^

nabilah_2908 said...

bagus juga...sbb sy bnyk guna nick name yg pelbagai..kdg2 smpai lupa guna yg mana 1... ;)


Jom ke APA KATA HATI pulak
KAD RAYA

Liliyuli said...

sume kena pangkah?

ciK LyndaWawa igUana said...

saya guna nama saya sendiri ajew.....=)

Mr Noble said...

y@n@ M!B,
yup betul jugak tu :)

nabilah_2908,
sy slalu lupe password, sebab byk sgt akaun :p

Liliyuli,
haha! nak wat camne, kene carik yg lain la :p

ciK LyndaWawa igUana,
sy pon igt nak buat camtu, tgk la camne nnti :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

semua bagus dan berguna nak komen apa lagi

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

semua bagus dan berguna nak komen apa lagi

Azmiezas said...

banyaknya tempat yg boleh kita masuk kan??..tak sangka..

Mr Noble said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,
takpe, i really appreciate u to come here :)


Azmiezas,
tu la pasal, sblom ni tak tau pon semua2 tu wujud

papabear said...

site macam ni pun ada. boleh try nih!

Mr Noble said...

papabear,
haha! macam2 ada :p

Yorke Kun said...

se'rare-rare' nick aku pun ada lg site yg dh x available..damn!haha

Mr Noble said...

Yorke Kun,
ooo what to do, siapa cepat dia dpt :)

Sophia Rani said...

waaa... sapa yg guna usernama sy utk ballhype.. hohoho..

Mr Noble said...

Sophia Rani,
haha! ntah ler, try la tanye org tu kalau bleh :p

Related Posts with Thumbnails